L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

September 6, 2014

THE PLANET IN OUR HANDS – 6th and also the final meeting

Filed under: comenius,eveniment,Proiecte,scoala — admin @ 9:20 am

Aici puteti vedea un filmulet realizat la ultima intalnire a proiectului Comenius The Planet In Our Hands.

 

iar aici, bonus –

June 27, 2014

Diseminare finala – Comenius

Filed under: comenius,eveniment — admin @ 9:10 am

In 26 Iunie s-a organizat diseminarea finala a proiectului Comenius THE PLANET IN OUR HANDS, in care toti membrii implicati, elevi si profesori, si-au exprimat punctele de vedere vis-a-vis de activitatea desfasurata.

June 3, 2014

THE PLANET IN OUR HANDS – HUNGARY

Filed under: comenius,Proiecte,scoala — admin @ 8:30 pm

Am primit vesti de la colegii nostri plecati cu treburi importante in deplasare ca se simt bine si totul merge conform planului. Imaginile vorbesc singure. [multumim pentru poze, Raul].

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri

May 26, 2014

Romania – The Planet in our hands

Filed under: comenius,eveniment,Proiecte,scoala — admin @ 10:42 pm

În cadrul proiectului de parteneriat şcolar multilateral Comenius în perioada 17-21 martie 2014 Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Oradea, România a fost gazda celei de-a 5 a reuniuni de proiect.
Au participat profesori şi elevi din ţările partenere : Humán Középiskola ”Szent-Györgyi Albert” Középiskolája din Kecskemét, UNGARIA, Liceum Ogólnokształcace w Kamienicy Polskiej din Kamienica Polska, POLONIA, OSNOVNA ŠOLA LAVA din Celje, SLOVENIA, PMG “Sv. Kliment Ohridski” din Montana, BULGARIA,  Mehmet Baydar Lisesi din Istanbul, TURCIA …

[documentul original]

May 22, 2014

School`n`bike – THE PLANET IN OUR HANDS

Filed under: comenius,hobby,Proiecte,sport — admin @ 11:14 am

Pentru ca promoveaza energia verde, conservarea mediului inconjurator si pretuirea valorilor naturii, proiectul Comenius THE PLANET IN OUR HANDS include o activitate prin care elevii liceului sunt invitati sa redescopere frumusetile ambientale oradene prin optica ciclistului amator de plimbare. Pozele sunt realizate de tinerii nostri fotografi, Raul si Cristi.

May 16, 2014

Reciclam, deci existam!

Filed under: comenius,hobby,Proiecte — admin @ 11:49 am

Elevii clasei a IX-a A, sub indrumarea n-nei profesoare Iova Ana-Maria, au creat din materiale reciclabile obiecte utile si artistice, in cadrul proiectului Comenius “The planet in our hands”. [revin si cu alte poze].

May 12, 2014

9 Mai

Filed under: comenius,Proiecte,scoala — admin @ 10:42 am

Cu ocazia zilei de 9 mai când se sărbătorește Ziua Europei care evidențiază frumusețea fiecărei țări, unicitatea ei, bogățiile ei – ca într-un tablou în care fiecare pată de culoare, armonizându-se, încântă și mai mult privirea la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” a avut loc o activitate de diseminare a parteneriatului multilateral Comenius ”The planet in our hands”. Activitatea a fost moderată de doamna profesor Sălăgean Anne-Mari, coordonatoarea parteneriatului la nivelul școlii și d-șoara profesor Butaru Cecilia, membru în echipa de implementare a parteneriatului. După cum a afirmat coordonatoarea parteneriatului acțiunea nu s-a dorit a fi doar o diseminare propriu-zisă a parteneriatului ci mai mult o prezentare generală în rândul elevilor a fiecărei țări europene implicate în parteneriat. La această activitate au participat elevii claselor a XI-a și a XII-a C precum și elevi implicați în parteneriat, care au vorbit despre impactul pe care l-a avut asupra lor implicarea în acest parteneriat.

March 23, 2014

Planet in our hands – Bonus pack

Filed under: comenius,Proiecte — admin @ 5:01 pm

The last photo pack is here, pls enjoy!

THE PLANET IN OUR HANDS – No.5 – ORADEA

Filed under: comenius,Proiecte — admin @ 10:26 am

The Comenius project, “The planet in our hands”, came to our city with its 5th mobility. For the moment, we only share pics, but words will follow, soon. Enjoy!

February 24, 2014

THE PLANET IN OUR HANDS – martisoare din materiale reciclabile

Filed under: comenius,hobby,Proiecte — admin @ 6:35 pm

Echipa proiectului “The planet in our hands” recidiveaza, de data aceasta pregatind martisoare din materiale reciclabile! [revenim cu amanunte, deocamdata, imagini graitoare].

Older Posts »

Powered by WordPress