L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

March 31, 2016

Am revenit …

Filed under: erasmus,Proiecte — admin @ 12:40 pm

Deocamdata, cateva poze, de la Denisa.

March 3, 2016

Nîmes, Franţa

Filed under: erasmus,Proiecte — admin @ 6:13 pm
În perioada 29.02-14.03. 2016 elevi din clasele a XI-a A și a XII-a B desfășoară stagiul de practică la Nîmes, Franța, însoțiți de responsabilul proiectului, d-na prof. Liana Coroianu.
Ei beneficiază de acest stagiu prin proiectul Erasmus+,  Dezvoltarea competențelor viitorilor angajați în sistemul hotelier conform normelor europene, aflat în al II-lea an de implementare.

April 3, 2015

Diseminare Erasmus+

Filed under: erasmus,Proiecte,scoala — admin @ 2:23 pm

Azi a avut loc diseminarea proiectului Erasmus+ Dezvoltarea competențelor viitorilor angajați în sistemul hotelier conform normelor europene, desfasurat la Nîmes, Franța, în perioada 03-16 martie 2015. În cadrul unei largi audiențe, elevi, profesori și invitați speciali, doamna profesoara Coroianu Liana, secondata de elevii participanti la proiect, au impartasit experienta castigata povestind si proiectand imagini sugestive. Întregul document este atasat în continuare, iar la categoria evenimente sunt cateva colectii de fotografii din perioada desfasurarii proiectului.

[documentul original]

March 11, 2015

Salutări de la Nîmes (Franța)!

Filed under: erasmus,Proiecte — admin @ 6:23 pm

În perioada 03-16 martie 2015, o parte dintre elevii de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși”, având calificarea „Tehnician în hotelărie” își desfășoară stagiul de practică comasată în Franța, orașul Nîmes, în cadrul proiectului Dezvoltarea competenţelor viitorilor angajaţi în sectorul hotelier la standarde europene (2014-1-RO01-KA102-001361) finanțat prin programul Erasmus +.

Stagiul se desfăşoară la hotelul de 4* al grupului Vatel, numărul 1 mondial în Managementul Hotelier şi al Turismului, cu peste 25 de şcoli din întreaga lume. Elevii realizează servicii la nivelul etajului, dar sunt repartizați și la bucătărie, braserie ori recepție, executând toate probele practice specifice Modulului Servicii Hoteliere. Aceștia lucrează timp de 6h/zi cu o pauză de masă de o oră.
După orele de practică ori la sfârșitul săptămânii au avut posibilitatea să descopere (more…)

November 18, 2014

Inscrieri in proiectul ERASMUS +

Filed under: erasmus — admin @ 11:38 pm


Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” în calitate de beneficiar al proiectului Erasmus + 2014-1-RO01-KA102-001361, cu titlul „Dezvoltarea competenţelor viitorilor angajaţi în sectorul hotelier la standarde europene”, organizează înscrieri pentru stagiul de mobilitate ce va avea loc în Franţa, oraşul Nîmes în luna martie 2015. Mobilitatea se va desfășura într-un singur flux și va cuprinde în total 7 elevi și 1 profesor însoțitor.

CLICK AICI PENTRU DOCUMENTUL OFICIAL

Powered by WordPress