L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

November 3, 2018

Scoala Altfel – 2018

Filed under: hobby,Proiecte,scoala — admin @ 10:29 am

S-a incheiat saptamana “Scoala altfel”, desfasurata in intervalul 29 Oct. – 2 Nov. Imagini din cadrul activitatilor sustinute de elevii scolii noastre pot fi vizionate pe site-ul scolii, la sectiunea “evenimente”, sau pe pagina noastra de facebook.

November 1, 2016

Viitori Ecologisti

Filed under: hobby,Proiecte,sport — admin @ 1:32 pm

Însoţiţi de prof. Monica Nistor Jurcuţiu Ovidiu, Deme Eric, Demeter Daniel, Hanga Denisa, Vilhan Gabriela, Palut Laura elevi din XIIB, IXA si XA ai liceului nostru au participat la lansarea proiectului “Tinerii ambasadori ai naturii” alaturi de elevi ai altor scoli din oras si judet. Elevii au fost încântați sa faca parte din acest proiect mai ales ca organizatorii (DJTS Bihor si Asociatia Geo For Society ) au pregătit un program extrem de atractiv ( jocuri, dulciuri dar si multe alte activitati atractive).

December 21, 2015

Vin sarbatorile!

Filed under: eveniment,hobby — admin @ 9:27 pm

Ca in fiecare an, in apropierea Craciunului se organizeaza in scoala activitati specifice acestor sarbatori. Sectiunile propuse pentru acest an au fost: Colinde, Impodobirea clasei si Desene. La sectiunea evenimente, am adaugat imagini din timpul acestor concursuri. Cateva secvente video sunt postate pe pagina de Facebook a scolii.

  

April 2, 2015

Scoala altfel

Filed under: hobby,scoala,sport — admin @ 8:52 am

A aparut orarul pentru saptamana cunoscuta ca “altfel”. Distractie placuta!

[ORAR]

February 26, 2015

Luna iubirii

Filed under: eveniment,hobby,scoala — admin @ 9:41 pm

Este luna iubirii, acel frumos sentiment care ar trebui să ne înconjoare în fiecare zi. Întregul univers vibrează, păsările umplu văzduhul cu ciripitul lor cristalin, vestind parcă apariţia mugurilor pe ramuri, toate dau o notă de optimism şi anunţă primăvara. Fiecare an aduce cu sine, în februarie, două sărbători dedicate celebrării iubirii, Valentine’s Day (14 februarie) și Dragobetele (24 februarie).
Cu acest prilej au sărbătorit și elevii Colegiului ”Tehnic Constantin Brâncuși”. Talentați și dornici de afirmare au participat la activitatea intitulată ”Love is in the air” care face parte din parteneriatul local ”Let’s celebrate together!”. Activitatea a debutat cu o scurtă prezentare a celor două sărbători dedicate celebrării iubirii, , apoi a continuat cu un concurs la care au luat parte elevii clasei a IX-a B.  Concurenţii au trecut prin mai multe probe, în care şi-au prezentat creativitatea, cunoştinţele de limbă engleză şi talentul muzical. Câştigătorii au fost desemnaţi în urma deciziei membrilor juriului fiind premiați cu diplome și răsplătiți cu multe aplauze.
Fie ca asemenea activităţi să-i motiveze pe viitor și pe alți elevi să participe la activitățile desfășurate în școală.

Best wishes,
Salagean Anne-Mari
profesor la C.T. Constantin Brancusi, Oradea

 

de Dragobete

Filed under: eveniment,hobby,scoala — admin @ 8:54 am

Literatura a descris omul în toate dimensiunile lui, doar este creată de el însuși, iar sentimentul iubirii are aici cea mai frumoasă reflexie. Prin urmare, de dragobete, am decupat niște inimioare, am selectat, d9n literatura română, versuri și fragmente literare despre iubire (dar nu numai), le-am imprimat, le-am decupat și le-am lipit pe inimioare. Apoi le-am înșirat pe un fir de ață roșie, firul Ariadnei, și ne-am gândit să producem o ploaie de inimioare în bibliotecă. Deci au căzut averse în biblioteca școlii și au înflorit, ca după o ploaie de primăvară, versurile-flori de iubire ale literaturii. Apoi, am improvizat un joc, elevii și-au luat câte o inimioară, au recitat versurile și-au lăsat cu dedicație câte o inimioară pentru „dragobetele” lor. Dacă nu credeți, veniți să vedeți!

prof. Anca Tomoioagă

February 17, 2015

PROMO – Directors Cut

Filed under: eveniment,hobby,scoala — admin @ 9:04 pm

Acum cateva zile, pe nepusa masa, ne-am hotarat sa facem ceea ce trebuia sa facem de mult timp pentru a ne face cunoscuti celor din jur, filmul de promovare. Ca sa iasa mai ieftin [adica gratuit], am lucrat cu materialul clientului. Astfel, am profitat cu placere de experienta din part-time-ul pe care elevul nostrul, Cristian Dume (specializarea productie media), il desfasoara la studioul foto al fratelui sau, alegandu-ne astfel cu un cameraman de ocazie, dar si de exceptie pe care l-am instruit din mers cu obiectivele care urmeaza sa intre in cadru.

Cu mana pe catalog va asigur ca nu s-a facut nici o “dubla”, toate cadrele sunt “primele” cadre, din care, ulterior, s-a taiat, pentru a ne incadra intr-un interval de timp rezonabil, care sa diminueze posibila adormire a spectatorului din grupul tinta (tineri aspiranti la liceu). Actorii au fost si ei luati prin surprindere, elevii cu mare veselie iar profesorii care cum, unii mai rezervati, altii complici, gata oricand sa-si joace rolul de zi cu zi.

Rezultatul se vede aici. Doua ore de plimbare [din care 1 de filmare] prin scoala, urmate de alte cateva ore de montaj si in final, publicare. Daca ti-a placut si crezi ca locul tau poate fi aici, nu ezita sa ne cauti, suni, urmaresti, citesti. (web blog facebook)

 

r. nemeth

January 18, 2015

De ziua lui Mihai Eminescu

Filed under: eveniment,hobby — admin @ 9:54 pm

Elevii colegiului nostru au sărbătorit ziua poetului Mihai Eminescu printr-un recital de poezii. Acesta a fost organizat astfel încât să cuprindă texte poetice reprezentative pentru personalitatea și preocupările tematice ale lui Mihai Eminescu în teritoriul poeziei: iubirea, natura, timpul, istoria, raportarea la (more…)

December 18, 2014

Brancusi in preajma Craciunului

Filed under: eveniment,hobby — admin @ 8:09 pm

Cu ocazia apropierii sarbatorilor de iarna, in scoala noastra au avut loc mai multe evenimente, grupate in galeriile de imagini de mai jos:

prajturi

desene

impodobiri

colinde

May 27, 2014

Altius

Filed under: hobby,scoala,sport — admin @ 9:08 am

Se pare ca tinerii brancusieni vor iesi mai inalti la terminarea liceului, ca urmare a montarii panourilor de baschet. Oficial, se deschide sezonul de baschet in liceul nostru!

ps: revin cu poze la finalizarea lucrarilor

Older Posts »

Powered by WordPress