L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

October 8, 2009

„Împreună pentru Oradea, aproape de orădeni!”

Filed under: Proiecte,scoala — admin @ 1:25 pm

Elevii noştri au participat la diverse activităţi în cadrul programului „Împreună pentru Oradea, aproape de orădeni!”, program iniţiat de Polţia Comunitară Oradea, prin care se recrutează poliţişti comunitari voluntari din rândul elevilor.

Obiectivele principale ale cursului au fost însuşirea misiunilor specifice, a modului de acţiune şi activităţile pe care un poliţist comunitar voluntar le va desfăşura. De asemenea, au fost prezentate de către agenţii comunitari atribuţiile şi domeniile de activitate ale Poliţiei Comunitare Oradea şi modul de acţiune al agenţilor în fiecare din situaţiile expuse.

A fost subliniată în mod deosebit necesitatea realizării unui parteneriat între Poliţia Comunitară Oradea şi comunitate, prin prisma noilor poliţişti comunitari voluntari.

În data de 08.10.2009, începând cu ora 14:00, la sediul Poliţiei Comunitare Oradea a avut loc prezentarea materialelor şi tehnicii din dotare, ultima etapă a cursului de formare şi pregătire.

Absolvirea şi atestarea poliţiştilor comunitari voluntari a avut loc în data de 09.10.2009, cu începere de la ora 13:00, în Sala Mare a Primăriei. De asemenea, în cadrul ceremonialului s-au înmânat cerificatele, insignele, banderolele şi legitimaţiile care vor atesta calitatea de poliţist comunitar voluntar.

Activitatea a fost coordonată din partea şcolii de d-na prof. Iova Ana-Maria.

Printre fericiţii participanţi de la noi din şcoală care au obţinut titlul de „Poliţist comunitar voluntar” se numără Kiss Zsolt din clasa a IX-a C.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress